SKOLENS "DNA"

En skole består af de ydre og indre forhold, der tilsammen udgør, det vi er – vores DNA.
 

Inden i er Øster Jølby Skole en skole, der står fast på traditioner og på vores værdigrundlag. Vi rummer forskelligheden og ser det som en styrke. Vi er fast besluttet på at lykkes i fællesskab og sammen med vores børn. Vi er vedholdende på at gå det lille ekstra skridt, som skal til for det enkelte barn – så vidt det er muligt og inden for vores rækkevidde. I vores optik står DNA for ”Det Nytter Altid”. Vi er, skal være og vil være en skole i bevægelse mod en bedre udgave af os selv.
 

På den ydre basis er Øster Jølby Skole ligeledes i bevægelse. Gennem tiden har lokalområdets behov ændret sig. Øster Jølby Skole er fulgt med og bærer i dag præg her af. Skolens arkitektur spænder fra det mere traditionelle skolebyggeri med det røde tegltag, til nyere tids åbenplan-byggeri baseret på tanker om fællesskab og samarbejde.
 

Tidens ændrede behov har senest betydet en ombygning, som har givet plads til både Øster Jølby Skole og Øster Jølby Børnehus. Med to institutioner under samme tag rummer vi børn fra ca. 0-13 år på samme matrikel. Det skaber mulighed for, at vores børn kan vokse og udvikle sig i det trygge fællesskab gennem mange år.
  

Øster Jølby Skole rummer elever fra 0.-6. klassetrin. Samlet set med elever og personale er det rammen om ca. 200 mennesker i hverdagen.